VIDEO | Hoe is Orlando Boldewijn gestorven na Grindr-date?

In Nederland wordt naarstig gezocht naar de doodsoorzaak van de 17-jarige Orlando Boldewijn uit Rotterdam. De tiener werd vorige week maandag dood gevonden in het Böttgerwater in de wijk Ypenburg in Den Haag.

Orlando Boldewijn was toen al acht dagen vermist. De politie kreeg intussen zeventig tips. Het Nederlands Forensisch Instituut heeft de autopsie afgerond en het lichaam vrijgegeven. Tijdens de begrafenis is 33.000 euro ingezameld om de familie te steunen. Dat geld moet onder meer dienen om de grootmoeder van Orlando uit Suriname te laten overkomen.

Date met een man

Orlando ging op 18 februari naar Den Haag. De politie heeft gepraat met een man met wie Orlando die avond een date had. Ze hadden afgesproken via Grindr.

De betrokkene verklaarde dat hij Orlando heeft opgehaald bij een basisschool bij het Böttgerwater en dat hij hem daar om 23 uur weer heeft afgezet. Daarna zou de tiener met het openbaar vervoer terugreizen naar huis.

Opsporing verzocht

Hoe de jongen in het water is verzeild geraakt, is nog niet duidelijk. Het televisieprogramma ‘Opsporing Verzocht’ liet alvast de laatste bestaande beelden zien.

 

Beeld: Wikipedia
Bron: NOS

2 gedachten over “VIDEO | Hoe is Orlando Boldewijn gestorven na Grindr-date?

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: