VIDEO | Jongens op hoge hakken TrinXX in ‘Belgium’s Got Talent’ op VTM

Mister Gay Belgium 2016 en docent sport en bewegen aan de Thomas More Hogeschool Raf Van Puymbroeck (23) is samen met Jef De Prins (20) en Yannick Van Damme (18) gestart met TrinXX, een mannendansformatie op hoge hakken. Het trio doet mee aan de talentenjacht ‘Belgium’s Got Talent‘ op VTM.

TrinXX wil met de act en deelname aan ‘Belgium’s Got Talent’ het hokjesdenken en enkele heersende taboes doorbreken.

“Je moet op elk moment 100% jezelf kunnen zijn. We vinden ook dat we qua rechten en aanvaarding van holebi’s en transgenders zeker interantionaal nog een hele weg af te leggen hebben. We kaarten met TrinXX die stereotiepen en vooroordelen aan, want ook mannen kunnen en mogen onderandere dansen op hoge hakken”, zegt Raf.

‘Belgium’s Got Talent’
Vrijdag 16 maart
20.40 uur, VTM.

Beeld: Timothy Junes

2 gedachten over “VIDEO | Jongens op hoge hakken TrinXX in ‘Belgium’s Got Talent’ op VTM

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: