Theater VREAK zoekt zangers en acteurs voor ‘Mixed Kebab de Musical’

In maart 2019 brengt Theater VREAK de productie ‘Mixed Kebab, de musical‘. Het toneelgezelschap zoekt zangers en acteurs.

Mixed Kebab de Musical is een verhaal over liefde, kleur, afkomst, anders zijn maar toch jezelf vinden, je gevangen voelen maar toch weer vrij komen. Het brengt het liefdesrelaas tussen de Vlaamse jongen Kevin en de Turkse jongen Bram.

Alle rollen staan open, zowel lead als ensemble. Het ensemble neemt verschillende rollen op zich. De exacte rolverdeling zal later aan de auditanten meegedeeld worden. We zoeken auditanten in de leeftijdcategorie 17 tot 55 jaar.

Ervaring is een pluspunt maar zeker geen must.

Speeldata (ongeveer 15) zijn ingepland in maart 2019 in de Zwarte Zaal van het Fakkelteater in Antwerpen. Repetities beginnen september-oktober 2018. We kiezen ervoor om in overleg met alle medewerkers een aangenaam repetitieschema op te stellen.

“Uiteraard gaan we vanaf juli 2018 werken aan onze zichtbaarheid en zullen we enkele toonmomenten inplannen. Je hebt dus geen enkele reden om je niet in te schrijven”, motiveert VREAK.

Mixed Kebab

Bram heet eigenlijk Ibrahim. Bram is een Turkse moslim maar woont al heel z’n leven in Antwerpen. Bram is homo, maar hij houdt dit nog steeds geheim voor zijn familie.

Kevin is Belg. Kevin werkt samen met zijn moeder in een snackbar. Ze vermoedt wel dat haar zoon homoseksueel is. Wanneer Bram weer eens iets komt drinken, besluit ze de twee in de juiste richting te duwen. Naar elkaar dus.

Furkan is de broer van Bram. Furkan spijbelt veel op school. Toch zoekt Furkan naar meer betekenis in zijn leven, maar zoekt hij wel op de juiste plaats?

Elif is de nicht van Bram. Ze woont in Turkije. Ze verlangt naar een leven in het westen. Haar geplande huwelijk met Bram zou haar ticket naar haar vrijheid kunnen betekenen.

Wanneer Bram en Kevin hun ware gevoelens voor elkaar uiten, verandert dit het leven van alle mensen rondom hen….

Mixed Kebab‘ is een film uit 2012 van Guy Lee Thys. Je kan de film volledig bekijken op YouTube voor 2,99 euro.

VREAK neemt alvast mensen met ervaring onder de arm. “Als ware ambassadeurs zullen Door Van Boeckel, Frank De Kaey, Sam Verhoeven en Truus Druyts het hele team bijstaan en voorzien van de nodige tips en tricks.”

Wie zijn of haar kans wil wagen, kan zich hier inschrijven

 

Beeld: Theater VREAK

Een gedachte over “Theater VREAK zoekt zangers en acteurs voor ‘Mixed Kebab de Musical’

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: