Nieuw op Antwerp Pride: Pride Games

Nieuw dit jaar tijdens Antwerp Pride zijn de Pride Games. Een idee van Hercules Projects.

“Hercules Projects lanceert een gloednieuw belevingsconcept voor al wie de pride community een warm hart toedraagt”, luidt het. “Tijdens de Antwerp Pride 2018 organiseren we voor het eerst de Pride Games! Maakt niet uit of je gay, lesbian, bi, transgender of straight bent, inclusie staat centraal. Bij de Pride games draait het om fun en actie, samen met je vrienden. Partners van de Pride Games zijn Active Company en WIJDAMES, Twilight, Roof of Love, Sensoa​ en Ancièn d’Anvers.”

Op vrijdag 10 augustus nemen teams van 4 of 5 personen het tegen elkaar op in zeven kleurrijke battles. De Pride Games vinden plaats op het Theaterplein in Antwerpen. Dat is het plein van de Exotische Markt en de Vogelenmarkt.

“De battles, elk in één van de regenboogkleuren, zijn geschikt voor jong en oud. Samen vormen ze de ideale mix van uithouding, durf, creativiteit, teamwork en inzicht. Er zijn trouwens niet alleen prijzen weggelegd voor de sterkst presterende teams, maar evengoed voor het slimste, coolste, best dressed en eerlijkste team! Benieuwd hoe dat eruit zal zien?

Beleving centraal

Je moet geen doorgewinterde atleet zijn om deel te nemen, verzekert Hercules Projects in het blogbericht. “De Pride Games zijn nu net een totaalconcept dat in de eerste plaats een fantastische beleving centraal stelt voor iedereen met een open geest. En bovendien zijn het vaak niet de meest sportieve teams die winnen, maar net die teams die het best samenwerken en het best op elkaars sterktes inspelen.”

Interesse? Schrijf je in op www.thepridegames.com want deelnemen kan tijdelijk al vanaf 20 euro per persoon.

 

Beeld: Pride Games

2 gedachten over “Nieuw op Antwerp Pride: Pride Games

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: