Jongens op hoge hakken Trinxx ook bespuwd en bedreigd tijdens promotour voor ‘Belgium’s Got Talent’

Trinxx is vrijdag te zien tijdens de studioshow van ‘Belgium’s Got Talent‘ op VTM. Intussen maken Raf Van Puymbroeck (23, rechts), Jef De Prins (20, midden) en Yannick Van Damme (18, links) reclame voor hun act. Helaas is dat niet altijd positief onthaald.

“Na enkele dagen promo te voeren met enkele negatieve reacties als gevolg – mensen die op ons spuwen, scheldwoorden en bedreigingen roepen en ons afwijzen – hebben we gemerkt dat het nog steeds nodig is om deze boodschap uit te dragen, maar dat motiveert ons nog meer”, stelt manager van Trinxx Bram Bierkens strijdvaardig.

Hij benadrukt ook dat er veel positieve en warme reacties komen.

“Hoe langer we in het programma blijven hoe meer we die boodschap ook kunnen verspreiden”, motiveert Bierkens de fans van Trinxx, van genderbending en van zelfexpressie het trio te steunen.

 

Beeld: Bram Bierkens

2 gedachten over “Jongens op hoge hakken Trinxx ook bespuwd en bedreigd tijdens promotour voor ‘Belgium’s Got Talent’

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: