Rob Tennent (19) herwint met fotoboek vertrouwen in seks na aanranding

Rob Tennent was pas 18 toen hij wakker werd in een vreemd bed. Allicht was hij gedrogeerd geweest. Een vreemde man lag op hem. Hij kon zich vrijvechten en vluchten.

Maar de tiener uit Nieuw-Zeeland beleefde er een trauma aan. Het duurde enkele maanden vooraleer hij opnieuw durfde te daten. Dat was verschrikkelijk, hoewel die kerel zachtaardig was. Hij vroeg of hij de partner mocht fotograferen. Dat mocht.

Hetzelfde gebeurde met volgende dates. De sekspartners fotograferen bleek louterend. “Ik durfde intiem met hen te zijn, zij stelden zich kwetsbaar op voor mijn lens”, getuigt Tennent in De Morgen.

Foto’s en gedichten

Die foto’s wreden een album en zijn nu verzameld in een fotoboek: ‘Come Back To Bed‘. Naast foto’s bevat het boek ook gedichten.

Het boek vertelt het verhaal van dertien seksdates. De mannen zijn anoniem gemaakt om hun privacy, hun job en/of huidige partner te beschermen.

Tennent deed geen aangifte bij de politie omdat hij de ervaring wilde afsluiten. Hij claimt niet dat foto’s maken van dates na een aanranding voor iedereen werkt als verwerkingsproces. Maar hem hielp het wel.

Het boek is online te koop.

 

Beeld: Jay Mantri, Pixabay
Bron: Out.com, De Morgen

Heb je naar aanleiding van dit bericht nood een aan een gesprek? Contact opnemen met de Holebifoon kan via www.holebifoon.be of 0800 99 533.

%d bloggers liken dit: