Zuhal Demir en Timo Descamps in jury Mister Gay Belgium 2018

Staatssecretaris voor Gelijke Kansen Zuhal Demir (N-VA) zal zetelen in de jury van Mister Gay Belgium 2018. Ook Timo Descamps, terug uit de Verenigd Staten, zit in de jury.

Twaalf finalisten dingen op 2 juni naar de sjerp van Mister Gay Belgium 2018. Zuhal Demir zal die prijs uitreiken aan de opvolger van Jaimie Deblieck.

De jury is uitgebreid: Sennek, Josje Huisman, Jan Verheyen, Sofie Dumont, Koen Crucke, Katja Retsin, Kelly Pfaff, Lesley-Ann Poppe, Janine Bischops, Joyce De Troch, Henny Seroeyen, Lien Willaert, Miriam Jacques en Marc Putman.

Mister Gay Belgium-organisator Bram Bierkens kondigde ook aan dat Timo Descamps in de jury zetelt. Hij is terug uit Los Angeles. Hij won de Vlaamse Musicalprijs voor Aanstormend Talent, maar werd vooral bekend door zijn rol als Jo in de Ketnet-reeks ‘Spring‘. Enkele jaren geleden vertrok hij naar LA, waar hij acteerde in de Amerikaanse homofilms ‘Judas Kiss‘ en ‘The Dark Place‘.

Deze zomer speelt hij in ‘De Sinksenfoor‘ in het Fakkeltheater in Antwerpen.

 

Beeld: Mister Gay Belgium

%d bloggers liken dit: