Kristof Goffin in nieuwe één-reeks ‘Dertigers’

Midden mei starten de opnames van ‘Dertigers‘, een toekomstige fictiereeks van één. Kristof Goffin (tweede van links op de foto) is een van de acteurs.

De fictieserie, gemaakt door Warner Bros ITVP België, draait rond een vriendengroep van zes dertigers. Ze leerden elkaar kennen tijdens hun studentenjaren in Antwerpen en bleven na hun studies in of rond de stad hangen, elk zoekende naar hun eigen weg, een job en een partner. De vriendschap bleef overeind, maar nu worstelt elk van hen met de uitdagingen van hun generatie. Die onmogelijke work-life balance en een onverwerkt trauma waarbij ieder zijn eigen geheim draagt, zorgen voor spanningen binnen de vriendengroep.

Een van de acteurs is Kristof Goffin, zelf een dertiger. In 2005 deed hij mee aan ‘Star Academy‘. In die tijd was een homo op televisie nog iets bijzonders. Nadien heeft Goffin een veelzijdig palmares opgebouwd.

Als choreograaf werd hij wereldberoemd in Vlaanderen als bedenker van de ‘kniezwengel’ voor Kate Ryan en ‘Je t’adore‘ in 2006. Maar hij speelde ook in gay toneelstukken van Amfi Theaterproducties als ‘Relax‘, ‘Passie‘ en ‘Verlangens‘. Met Michael Iongbloed danste hij ‘2 Times Infinity‘.

Veel meer is er nog niet geweten over de reeks.

Beeld: persdienst één

%d bloggers liken dit: