Jordan Paul Bruno uit Australië is Mister Gay World 2018

Jordan Paul Bruno uit Australië is in Zuid-Afrika benoemd tot Mister Gay World 2018. Hij volgt John Fernandez Raspado uit de Filipijnen op.

Jaimie Deblieck vertegenwoordigde als Mister Gay Belgium 2017 België.

Een week lang moesten misters uit de hele wereld tonen wat hun sociaal engagement is, hoe goed ze eruitzien in zwembroek, in stadskledij en in nationaal kostuum. Voor België is dat een lastige, want er is niet zoiets als typische, folkloristische klederdracht. Deblieck droeg een outfit met bloemen.

Eerder op zaterdag namen de kandidaten deel aan Pink Loerie, de gaypride van Knysna. Daar droeg Deblieck een kostuum in Belgische driekleur. Tijdens de vragenronde charmeerde hij de aanwezigen met een woordje Afrikaans.

Jaimie Deblieck haalde de top tien, maar de top 5 niet.

Winnaar Bruno engageerde zich voor het homohuwelijk in Australië en is auteur van een kookboek. Hij won ook de prijs voor beste interview deze week, de prijs voor sociale verantwoordelijkheid, en de prijs voor leukste formele outfit. 

Ricky Devine-White uit Nieuw-Zeeland werd tweede of eerste ereheer; Samarpan Maiti uit India derde of tweede ereheer.

Mister Gay World 2019 zal plaatsvinden in Hongkong.

 

Beeld: Mr. Gay World (YouTube)

2 gedachten over “Jordan Paul Bruno uit Australië is Mister Gay World 2018

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: