Strangelove queer festival 2018 van 7 tot 9 juni in Antwerpen

Het programma van Strangelove mixt weer film, optredens, samen eten en feesten. Het queer festival settelt zich op 7, 8 en 9 juni in Het Bos in Antwerpen.

“Trash is the new chique! Strangelove gaat dit jaar voluit deep, dark and dirty voor een ranzige trash-editie. We jagen ons door de stofnesten van de queerscene en celebreren de misfits, de rejects en de outcasts”, klinkt het.

“Stemmen met een bijtende visie, van de kunstenaars en performers die over hun modderige, kronkelende pad rechtstreeks naar een illustere toekomst lopen. Met een vette knipoog naar John Waters, The Pope of Trash, serveren we Sins of the Fleshapoids en geven het podium aan de goddelijke Gabrielle Duchesse Divine. Bruce LaBruce escorteert u door een nacht van wansmaak, evenals de geniale accelererende beats van Hard Ton en de kinky electro van 2 pigs under 1 umbrella.”

Verder is er de Belgische première met ‘Muda/Mute‘ van Mavi Veloso en staat Anna Konjetzky op het podum met ‘About A Session‘.

“Strangelove stelt gangbare maatschappelijke normen over gender en seksualiteit in vraag. Het festival is een presentatieplek en creatieplatform voor makers die werken rond thema’s als transgender, beeldvorming van man/vrouw zijn, rollenpatronen, feminisme, seksuele geaardheid, seksualiteitsbeleving, contra-cultuur en de politieke en maatschappelijke status van holebi’s en transgenders. Daarnaast is Strangelove een ontmoetingsplek waar queers en iedereen die geïnteresseerd is in het thema uitgenodigd worden tot een open dialoog.”

Info en tickets.

 

Beeld: Strangelove

%d bloggers liken dit: