FOTO | MAS toont feestende holebi’s en transgenders in expo ‘Feest!’

Het Museum Aan de Stroom (MAS) in Antwerpen opende gisteren de tentoonstelling ‘Feest!‘. Feestende LGBT’s en Antwerp Pride maken daar deel van uit.

In maart was er een oproep tot materiaal voor de tentoonstelling. “‘Feest!’ neemt je met al je zintuigen mee in de wereldwijde tradities om de overgangsmomenten in het leven te vieren. De expo brengt een unieke mix van feestobjecten uit verschillende museumcollecties, in een originele opstelling met een uitzonderlijke soundtrack. De expo ‘Feest!’ dompelt je onder in de bonte tradities van vieringen bij overgangen in het leven. Of het nu gaat over een doop, huwelijk, het einde van de studies, een overlijden, volwassen worden … we komen samen en vieren feest. Al overschrijden we daarbij al eens letterlijk de grenzen met soms zware gevolgen.”

Puppy play

Antwerp Pride ging al eens kijken. Daaruit blijkt dat de tentoonstelling ook oog heeft voor Leather & Fetish Pride Belgium en bijvoorbeeld puppy play. Want ja, de gemeenschap feest. Op alle manieren.

 

Beeld: Timothy Junes

Een gedachte over “FOTO | MAS toont feestende holebi’s en transgenders in expo ‘Feest!’

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: