MISTER GAY BELGIUM | Tranen van geluk en dankbaarheid voor Bart Hesters, Nick Van Vooren en Josip Gallet

Het enthousiasme spat af van Bart Hesters (32) uit Lochristi, Nick Van Vooren (21) uit Eeklo en Josip Gallet (25) uit Oosterzele. Het Oost-Vlaamse trio kaapte de hoofdprijzen weg bij Mister Gay Belgium 2018.

Bart Hesters werd Mister Gay Belgium 2018. Hij is een jaar lang ambassadeur voor LGBT’s in België en zal België vertegenwoordigen op Mister Gay Europe 2018 in Polen en Mister Gay Word 2019 in Hongkong. Zijn thema is: LGBT’s in de ouderenzorg.

Geen woorden

“Uren proberen zoeken om in woorden uit te drukken hoe ik me op dit moment voel. Maar woorden schieten mij tekort”, schrijft Hesters op Facebook. “Nog steeds kan ik het niet geloven dat ik de nieuwe Mister Gay Belgium ben. Ik moet foto’s en video’s bekijken om mezelf eraan te doen herinneren dat dit echt is. Dit is allemaal te mooi om waar te zijn, zeker met zulke twee fantastische ereheren erbij!”

Hesters dankt zijn entourage, zijn fans, organisatoren Bram Bierkens en Mister Gay Belgium 2016 Raf Van Puymbroeck en de andere finalisten.

Tranen van geluk

Bij eerste ereheer Nick Van Vooren waren er tranen van geluk. “Nu ik niet langer moet wenen en ben bekomen van mijn shock wil ik even deze twee heren (Hesters en Gallet, n.v.d.r.) feliciteren! Daarnaast wil ik iedereen bedanken om mij First Runner Up te maken dit jaar! Forever grateful! Thank you thank you thank you.”

Verloofde

Tweede ereheer Josip Gallet dankt zijn verloofde en zijn familie. “Bedankt aan deze drie toppers. Het is niet alleen mijn verloofde, moeder en beste vriendin. Het zijn mijn wederhelften en steun. Bedankt voor mee te helpen flyeren, steunen en men thema aan de man te brengen. Ik kan jullie niet genoeg bedanken. Door jullie kan ik nu staan stralen!”

Beeld: Dennis De Roover

Een gedachte over “MISTER GAY BELGIUM | Tranen van geluk en dankbaarheid voor Bart Hesters, Nick Van Vooren en Josip Gallet

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: