Programma Antwerp Pride 2018

Antwerp Pride heeft het programmaboekje voor 2018, Antwerp Pride Magazine, gereleaset. Thema dit jaar is ‘identiteit‘.

Het Antwerp Pride Magazine bevat niet alleen het programma van de feestelijkheden, maar ook reportages en interviews. Het boekje is vindbaar in LGBT-hotspots in Antwerpen. De Antwerp Pride-app wordt binnenkort bijgewerkt.

Enkele hoogtepunten

Op donderdag 9 augustus is er de Midsummer Party, het pleinfeest op de Draakplaats aan Het Roze Huis – çavaria Antwerpen.

Op vrijdag 10 augustus is er in de namiddag het symposium over identiteit in Bibliotheek Permeke. Dit is het inhoudelijke luik van Antwerp Pride. Op vrijdag zijn er ook de Pride Games en Roof of Love aan het Theaterplein. ’s Avonds is er de eerste avond van Pride Night, een driedaags – of ‘drienachts‘ – feest door Red & Blue, Extravaganza, Funky, Rapido, H.I.M, Flash, Lumbago, Les Après-Midis Croque Monsieur en IKON.

Parade op zaterdag

Zaterdag 11 augustus is uiteraard de dag van de Antwerp Pride Parade, gevolgd door het Love United Festival op het Steenplein. Goed om weten: Twilight houdt een pop-upbar aan de Voetgangerstunnel.

Ook dan is er ’s nachts Pride Night, met een optreden van niemand minder dan Eurovisiesongfestival-winnares Netta Barzilai uit Israël. Ze zal optreden in De Shop.

Concert op zondag

Last but not least is er op zondag 12 augustus van 12 uur tot 1.30 uur op het Steenplein het Antwerp Pride Closing Festival. Een traditie. Lokale, nationale en internationale artiesten komen er optreden voor een gratis concert.

Er is veel meer voorzien tijdens Antwerp Pride.
Klik hier voor het volledige programma.
Tickets voor Pride Night.
Informatie over Pride Night.

 

Beeld: Antwerp Pride

17 gedachten over “Programma Antwerp Pride 2018

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: