Mister Gay Belgium-finalist Davy Lambrechts komt op voor N-VA in Kortessem

Davy Lambrechts, een van de finalisten van Mister Gay Belgium 2018, staat op de lijst van N-VA in Kortessem in Limburg.

“De afgelopen maanden was ik actief campagne aan het voeren voor Mister Gay Belgium 2018”, stelt Lambrechts op Facebook. “Mijn thema’s, vooroordelen en taboes (rond vooral verslaving) bleken onderwerpen te zijn die mensen meer aanbelangden dan ze zelf beseften. Er moet over gepraat worden, meer nog, en moet aan gewerkt worden.”

Hij stapt nu in de politiek. “N-VA sloot het dichtst aan met mijn visie en geeft me ruimte binnen de partij om mijn ding te doen. Toch gaat mijn inzet verder dan enkel deze thema’s en wil ik me vooral engageren voor alle mede-inwoners van Kortessem.”

In oktober zijn er gemeenteraadsverkiezingen. Mister Gay Belgium 2017 Jaimie Deblieck komt op in Roeselare voor Groen.

 

Beeld: Pixabay

Een gedachte over “Mister Gay Belgium-finalist Davy Lambrechts komt op voor N-VA in Kortessem

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: