A-Pluss en Casa Rosa fuiven tien dagen lang tijdens Gentse Feesten

Van 13 tot 22 juli vinden de Gentse Feesten plaats. Reden genoeg voor bar A-Pluss en Casa Rosa, het huis voor holebi’s en transgenders in Oost-Vlaanderen, om tien dagen lang fuiven te organiseren onder de noemer ‘10 Days PL+SS’.

Zowel in de bar zelf aan de Belfortstraat 39 als in de aanpalende zaal die adres Kammerstraat 22 draagt, wordt er gefeest.

Fuiven

13 juli:
Soirée Boutique in A-Pluss met dj Nicolas, vanaf 23 uur tot in de vroege uurtjes. Verwacht je aan muziek van Whitney Houston tot Britney Spears, van KiA tot Sia.
Girls night out door SheSheBar in Casa Rosa vanaf 21 uur.

14 juli:
Shake’n Stir in Casa Rosa door LGBT-jongerenvereniging RoundAbout30. Een cocktailavond vol fun & dance.

15 juli:
Velvet Bar in Casa Rosa door de Gentse LGBTQ-vereniging MALI MEDO, vanaf 23 uur. Een dansavond met indierock/indiepop-deuntjes van de dj’s gekend in het Gentse uitgaansmilieu.

16 juli:
Soirée Boutique II in A-Pluss vanaf 23 uur tot in de vroege uurtjes. Een avond met hits in the mix met Mr Helios.
Exotica, de fuif door en in Casa Rosa vanaf 22 uur.

17 juli:
Soirée Boutique III in A-Pluss vanaf 23 uur tot in de vroege uurtjes. Schuren tegen de muren met Jay Wall!
– Exotica, de fuif door en in Casa Rosa vanaf 22 uur.

18 juli:
– De Love Boat Party in Casa Rosa, de ‘ALLEMAAL’-editie, vanaf 23 uur. Met een live optreden van Wim Soutaer. Een avond hosted by A-Pluss & Miss Ivago alias Danity Grace. Met optreden van dj Mr Helios.

19 juli:
Soirée Boutique IV in A-Pluss vanaf 23 uur tot in de vroege uurtjes. Een feest met dj Nicolas en zijn Soldiers of Love!
– Exotica, de fuif door en in Casa Rosa vanaf 22 uur.

20 juli:
Lynx in Casa Rosa vanaf. De fuif door LGBT-studentenclub Acantha. Een fuif die zich aankondigt met bezwerende tekst: “Follow the bright glowing eyes of the mysterious LYNX, guiding you to a phenomal party and lose yourself to the beats of Mr. Helios. LGBT-minded & friends.”

21 juli:
– Exotica, de fuif door en in Casa Rosa vanaf 22 uur.

22 juli:
– Velvet Bar in Casa Rosa door de Gentse LGBTQ-vereniging MALI MEDO, vanaf 23 uur. Een dansavond met indierock/indiepop-deuntjes van de dj’s gekend in het Gentse uitgaansmilieu.

Message wall

Tijdens de Gentse Feesten voorziet Casa Rosa een boodschappenmuur waarin iedereen een boodschap kan achterlaten om zo wat liefde de wereld in te sturen. De foto’s en selfies met de boodschappen kunnen worden gedeeld op social media met de hashtag #10daysoflove.

Casa Rosa deelt de leukste kiekjes op haar Facebookgroep. Zo wil de organisatie holebi’s en transgenders een hart onder de riem steken en mensen de kans geven elkaar te steunen. “Er is niets dat zoveel energie geeft als liefde voor elkaar, dus laat je poëtische ziel zich uitleven op onze muur en deel de liefde”, moedigt Casa Rosa op haar site aan.

De boodschappenmuur vind je op het gelijkvloers in de Kammerstraat 22 in Gent.

 

FOTO: A-Pluss

%d bloggers liken dit: