Parijs meest gastvrije stad voor homo’s

Parijs in Frankrijk krijgt van misterb&b de Gay Most Welcoming City Award. Dat is niet geheel toevallig.

Parijs ontvangt in augustus immers de Gay Games en misterb&b is Frans. Deze accomodatie-organisatie is een gay alternatief voor airbnb. Niettemin: dit Europees initiatief is minder gefixeerd op Amerikaanse en Engelstalige bestemmingen dan andere zulke lijstjes. Op plaatsen twee en drie staan overigens New York in de Verenigde Staten en Londen in het Verenigd Koninkrijk.

New York, Londen en Parijs zijn ook de meest bevraagde steden op misterb&b. De beste reviews van gastheren zijn te vinden in Parijs, New York en San Francisco in de VS. Parijs, Berlijn in Duitsland en San Francisco hebben de best gerecenseerde homohorecazaken.

Roze euro’s tellen

De beste prijzen voor misterb&b-accomodaties zijn te vinden in Parijs, Barcelona in Spanje en Lissabon. De hoofdstad van Portugal geniet ongetwijfeld van een boost dankzij het Eurovisiesongfestival. Barcelona dankt dan weer haar populariteit aan de Circuit-feestjes.

Hoe misterb&b ervaren?

Hoe is dat, logeren bij een misterb&b? Bekijk hier de review van Taipei in Taiwan en van Tel Aviv in Israël.

 

Beeld: Wakers SK, Pixabay

%d bloggers liken dit: