Restaurant May’s houdt Dinner and Drag Show in aanloop naar Antwerp Pride

Restaurant May’s op de Dageraadplaats in Antwerpen organiseert op 8 en 9 augustus een officieel pre-event van Antwerp Pride: een Dinner and Drag Show met de internationale drag artist Destynee Williams.

May’s is een restaurant waar je zowel Vlaamse als Thaise gerechten kunt eten. De Dageraadplaats bevindt zich vlakbij LGBT-boekenhandel Kartonnen Dozen, Het Roze Huis en Café Den Draak. De uitbaters van May’s dragen de holebi- en transgendergemeenschap al langer een warm hart toe en komen nu met een activiteit voor Antwerp Pride.

Internationale artieste

Daarvoor nodigen ze de internationale drag artist Destynee Williams uit. Zij is geboren in het Verenigd Koninkrijk. Haar ouders komen uit Freetown in Sierra Leone.

Na eerst in de mode-industrie te hebben gewerkt, ontstond de persoonlijkheid Destynee Williams. Ze trad al op in België, Nederland, Duitsland, Ierland, Finland, Portugal, Spanje en het Verenigd Koninkrijk.

Daarnaast presenteerde Destynee Williams in Berlijn jarenlang haar eigen liveshow waarbij ze artiesten uit de dans-, theater- en operawereld uitnodigde als gastvrouw.

Dinner and Drag @ May’s

Wie naar Dinner and Drag @ May’s komt, mag zich verwachten aan een gezellige avond met een aperitief en een Thais driegangenmenu. Destynee Williams voorziet een wervelende cabaretshow.

De volledige avond met diner kost 49 euro per persoon. Reserveren kan via www.dinneranddrag.eu

Hoofdfoto: Delia Vermant

%d bloggers liken dit: