La Démence viert 29ste verjaardag met 4 dagen feest en 600 vierkante meter playroom

Dit najaar viert La Démence haar 29ste verjaardag met vier dagen feest. Afspraak op 26, 28 en 31 oktober in Fuse Club. Op zaterdag 27 oktober wil La Démence Paleis 12 in Brussel vullen, een zaal met een capaciteit van 15.000 personen.

Er is de Opening Party in Fuse Club op vrijdag 26 oktober, gevolgd door de Main Party in Paleis 12 op 27 oktober en de Closing Party op 28 oktober in Fuse Club. Op 1 november vieren we in België Allerheiligen, een officiële feestdag. Voldoende redenen om in de nacht van 31 oktober op 1 november een Halloween Party in Fuse Club te organiseren.

Internationale dj’s

Op de vier fuiven komen heel wat deejays de muziek voorzien: Andrei Stan (Roemenië), Ben Manson (Frankrijk), Bernard Gavilan (België), Breizbear (België), Chris Bekker (Duitsland), Dikky Vendetta (Nederland), Elias (Spanje), Jo (België), John Dixon (Frankrijk), Jon Doe (Duitsland), Kenne Perry (België), Mister Mola (België), Pagano (Verenigd Koninkrijk), Paul Heron (Verenigd Koninkrijk), Phil Romano (Italië), Sebastien Triumph (Frankijk) en Steven Redant (Spanje).

65 dansers en acrobaten

Het hoofdfeest in Paleis 12 belooft gigantisch te worden. Vorige keer kwamen meer dan 8000 kerels van 78 verschillende nationaliteiten.

De party wordt voorzien van prachtige shows met 65 dansers en acrobaten. Op de Main Party is er ook een food corner en een playroom van maar liefst 600 vierkante meter.

Tickets

In voorverkoop betaal je voor een ticket voor de Main Party 50 euro. Voor de Halloween Party betaal je 25 euro. Aparte tickets voor de Opening en Closing Party zijn er niet. Daarvoor zijn er combi tickets. Voor het hele weekend betaal je 90 euro. Tickets zijn online verkrijgbaar.

 

Foto: La Démence

Een gedachte over “La Démence viert 29ste verjaardag met 4 dagen feest en 600 vierkante meter playroom

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: