Gents homokoppel werkt samen met Levi’s voor PRIDE-collectie

Levi Strauss & Co. werpt zich al jaren op als gay-friendly met reclamespots met gay knipogen en deelnames aan gayprides. Ieder jaar presenteren ze ook een PRIDE-collectie.

I AM

Pride Month, een initiatief dat vooral in de Angelsaksische wereld wordt gevierd, is weliswaar al voorbij. in de Lage Landen zitten Amsterdam Pride en Antwerp Pride er nog aan te komen.

Het verzamelitem van de PRIDE-collectie van dit jaar is een witte T-shirt met in grote zwarte letters het opschrift ‘I AM’. Wie of wat je dan precies bent, mag je zelf invullen, luidt de redenering. Het past perfect in de tijdsgeest waarin vrije identiteitsvorming een centrale rol krijgt toebedeeld.

Kaart Blanche

Het Gentse homokoppel Lars Lagaisse en Timo Delorge van de winkel Kaart Blanche maakten drie ontwerpen voor de PRIDE-collectie. Ze zijn de Belgische ambassadeurs van de collectie.

Kaart Blanche is een winkel in Gent waarin spullen met hun grafische ontwerpen worden verkocht. Vooral hun originele wenskaarten zijn bekend.

Leuke print en zoetigheid

Geïnteresseerden kunnen op zaterdag 28 juli tussen 12 en 17 uur in de Levi’s® Store Kammenstraat 39 in Antwerpen de bewuste T-shirts gratis laten printen met één van de Kaart Blanche-designs. De T-shirt kost 29,95 euro. De opbrengst komt de LGBT-gemeenschap ten goede. Iedereen die op 28 juli een T-shirt komt kopen, krijgt ook een eclair aangeboden. Alle info vind je online.

 

Foto: Levi’s®

Een gedachte over “Gents homokoppel werkt samen met Levi’s voor PRIDE-collectie

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: