Youtuber Randy Rainbow haalt Donald Trump muzikaal compleet onderuit

Amerikaans president Donald Trump ligt zwaar onder vuur in de VS na zijn ontmoeting met Russisch president Vladimir Poetin. Dankbaar materiaal voor youtuber Randy Rainbow om er een satirisch lied over te maken.

Donald Trump was tijdens een persconferentie met zijn eigen inlichtingendiensten afvallig en trok in twijfel dat er Russische inmenging in de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2016 was, de verkiezingen waarin hij werd verkozen tot president. Genoeg om zich de kritiek van links én rechts op de hals te halen.

Randy Rainbow

Randy Rainbow is een populaire, openlijk homoseksuele youtuber. Hij groeide op in Florida en verhuisde naar New York City om er een artistieke carrière na te streven. Intussen maakt hij al jaren satirische video’s waarin hij in musicalstijl iedereen die LGBT-rechten aanvalt op de korrel neemt.

Sinds de verkiezing van Donald Trump is de president zijn favoriete onderwerp om mee te spotten. Randy Rainbow is dan ook naar Amerikaanse maatstaven progressief of liberal gezind. Rainbow is overigens zijn echte familienaam.

Stabiel genie

In zijn nieuwste parodielied haalt Randy Rainbow de Amerikaanse president geniaal onderuit. Verwacht echter geen verfijnde aanval. De vermeende Russische sekstapes met plasseks, het compleet gebrek aan eloquentie van de president, de uitspraak van Trump dat hij een “stabiel genie” is en de ramkoers met klassieke bondgenoten; Randy Rainbow bundelt ze allemaal in een opzwepend lied.

 

Foto: Pixabay

%d bloggers liken dit: