Acht dappere mannen wandelen Dodentocht voor Holebihuis Vlaams-Brabant

Op vrijdag 10 augustus 2018 nemen acht dappere mannen deel aan de Dodentocht om geld in te zamelen voor Holebihuis Vlaams-Brabant, het open huis voor seksuele oriëntatie en genderidentiteit. Die dag wordt café Rocco, vlakbij het station van Leuven, het supporterscafé van de wandelaars.

Jonge veertigers

Holebihuis Vlaams-Brabant organiseerde al eerder een dergelijk fundraisingsevenement. Erik, Jonathan, Kenneth, Kenny, Kwinten, Lenn, Nico en Yannick zijn dit jaar de dappere wandelaars. Toevallig – of niet – zijn het allemaal jonge veertigers.

De Dodentocht is een uitdagend parcours van 100 kilometer dat loopt van Bornem naar Ruisbroek, Breendonk, Steenhuffel, Merchtem, Buggenhout, Opdorp, Lippelo, Puurs, Oppuurs, Sint-Amands, Branst en tot slot opnieuw Bornem.

Sponsoren

Online kan je één of meerdere wandelaars sponsoren. De dodentocht is maximaal 100 kilometer en de organisatoren hebben de gift per kilometer beperkt tot maximaal 1 euro. Je kan dus nooit meer dan 100 euro per ‘wandelende held’ sponsoren.

Live volgen

De wandeltocht van de acht mannen zal 24 uur lang live te volgen zijn.

Café Rocco aan de Diestsesteenweg 24 in Leuven blijft voor de gelegenheid dag en nacht open. Het café zal tijdelijk als supporterscafé dienen en er worden leuke acties, activiteiten en aanbiedingen voorzien.

Foto: Holebihuis Vlaams-Brabant

%d bloggers liken dit: