Çavaria versterkt haar team met twee aanwervingen

Çavaria, de Vlaamse belangenverdediger van holebi’s en transgenders, versterkt haar team met twee aanwervingen. De afgelopen jaren kwamen er heel wat collega’s bij, waardoor de organisatie een nieuwe structuur kreeg.

Coördinator inhoudelijke werking

Vroeger was er bij çavaria één coördinator. Het plan bij de hervorming was om te gaan naar meerdere coördinatoren. Dat is nu gebeurd.

Voor de functie van coördinator inhoudelijke werking, loopt er momenteel een aanwerving. Wie wil kandideren voor de voltijdse functie moet voor maandag 23 juli een motivatiebrief, CV én ingevulde opdracht doorsturen. Alle details vind je online.

Medewerker subsidiedossiers

Het is overigens niet de enige aanwerving die momenteel loopt bij çavaria. De organisatie zoekt ook iemand voor een halftijdse functie, medewerker subsidiedossiers.

Çavaria wil voor haar inkomsten niet te veel afhankelijk zijn van één subsidiegever. Daarom neemt het al enkele jaren actief deel aan allerhande oproepen voor projectsubsidies. De organisatie doet dat bovendien bij subsidiegevers op verschillende beleidsniveaus: zowel lokaal, Vlaams, federaal als Europees. De organisatie zet zich in voor bepaalde projecten en krijgt daarvoor subsidies.

Al die subsidie- en projectdossiers voorbereiden en schrijven vergt echter heel wat werk. Om te vermijden dat beleidsmedewerkers te veel belast worden dat werk, is er nu deze functie. Voor wie die functie wil, moet kandideren met een motivatiebrief en CV voor maandag 20 augustus, 12 uur. Alle details van die aanwerving staan eveneens online.

Het moge duidelijk zijn: çavaria werft aan!

%d bloggers liken dit: