Harry Styles bezorgt fan de coming-out van haar leven

Zanger Harry Styles heeft tijdens zijn tournee in de VS de achttienjarige Grace de coming-out van haar leven bezorgd. Ze stond in het publiek met een speciale boodschap op een kartonnen bord, zoals zovelen, maar Styles merkte haar boodschap op.

Grace had tien shows van Harry Styles bijgewoond en had 2846 mijl, ofwel 4580 kilometer, gereisd om naar al die optredens te gaan. Daarmee pronkte ze op het kartonnen bord. Er stond echter ook op: “Ik ga uit de kast komen voor mijn ouders door jou!!!”. Harry Styles laat zich regelmatig positief uit over holebi’s en transgenders. Er zitten ook veel LGBT’s tussen de fans van het tieneridool. Dat gaf Grace de moed om haar coming-out bij haar ouders te doen.

Attent

Styles merkte de boodschap tijdens het concert op en vroeg attent of hij de tekst mocht voorlezen voor het publiek. Dat mocht. Vervolgens stelde de zanger enkele vragen, waardoor bleek dat Graces moeder, Tina, niet in het publiek aanwezig was. Ze verbleef tijdens het concert in een hotel enkele kilometers verderop.

De zanger nam zijn denkbeeldige telefoon erbij en zei: “Tina! She’s gay!” Het hoeft geen betoog dat het publiek enthousiast reageerde.

Tina’s moeder reageerde overigens positief op de coming-out van dochterlief.

Allemaal een beetje gay

Onlangs liet Styles zich ontvallen dat “we allemaal een klein beetje gay zijn”. Zijn eigen seksualiteit blijft echter voer voor debat.

Harry Styles werd bekend met de Britse boyband One Direction. Tegenwoordig heeft hij een solocarrière. Met Sign of the Times scoorde hij vorig jaar zijn eerste eigen grote hit.

Foto: Wikipedia

%d bloggers liken dit: