Out zanger Troye Sivan zingt duet met tieneridool Ariana Grande

Australisch zanger Troye Sivan pakt groots uit voor de verschijning van zijn nieuwe album Bloom. De openlijk homoseksuele zanger zingt een duet met tieneridool Ariana Grande: Dance To This.

Dance To This is een rustig nummer, bijzonder ritmisch en sensueel. Bloom, de titelsong van zijn nieuwe album, gaat overigens over bottom-zijn, zoals al eerder bleek.

Steile opmars

Troye Sivan begon zijn carrière als YouTube-persoonlijkheid. In 2015 bracht hij zijn eerste studioalbum uit: Blue Neighbourhood. Sindsdien wordt hij steeds bekender en zijn carrière neemt een steile vlucht omhoog.

Ariana Grande is wereldwijd zowat het populairste tieneridool van dit moment. Ze is feministisch en sprak zich ook al meermaals uit voor LGBT-rechten. Mitchell Harrison van het Amerikaanse entertainment-tijdschrift Billboard noemde Grande een “gay icoon” omwille van onder andere haar LGBT-vriendelijke songteksten. Dat Ariana Grande nu met Troye Sivan een duet zingt, zal Sivans bekendheid zeker een enorme boost geven.

 

Foto: Wikipedia – Ted Eytan

2 gedachten over “Out zanger Troye Sivan zingt duet met tieneridool Ariana Grande

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: