Antwerp Queer Arts Festival krijgt eigen stek in Het Stadsmagazijn

Het Antwerp Queer Arts Festival (AQAF) introduceert dit jaar een eigen hub: de Out of Focus Queer Space. Een eigen stek.

“Het is belangrijk voor ons dat we soulmates en lotgenoten met elkaar in contact kunnen brengen”, stelt AQAF-curator Frans De Boeck. “Een ontmoetingsplaats creëren waar mensen kunnen samenkomen. Gewoon voor een babbel, maar ook vanuit het anders-zijn. Om er een kracht van te maken en een aantal dingen te creëren.”

Die eigen stek zal in cultureel ontmoetingscentrum Het Stadsmagazijn geïnstalleerd worden. Die bevindt zich in de Keistraat, nummer 5. Dat is aan de rand van de Rosse Buurt, het Schipperskwartier in Antwerpen.

 

Beeld: Timothy Junes

Een gedachte over “Antwerp Queer Arts Festival krijgt eigen stek in Het Stadsmagazijn

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: