Mister Gay Belgium en modelabel Antwerp Only met elkaar in zee

Webwinkel Antwerp Only en Mister Gay Belgium gaan met elkaar in zee. “Antwerp Only heeft dezelfde visie als Mister Gay Belgium”, vertelt MGB-organisator Bram Bierkens.

“In de toekomst zal de bestaande collectie uitbreiden met campagneboodschappen van Mister Gay Belgium”, zegt Bierkens. Elke MGB-kandidaat heeft een LGBT-gerelateerd thema voor zijn verkiezing en het ontwerp van een T-shirt is een vast onderdeel van de wedstrijd.

“Antwerp Only is een jong bedrijf met een open visie en wil net zoals Mister Gay Belgium  bruggen bouwen”, motiveert Bierkens de samenwerking. “We zijn dan ook blij dat naast grote merken en bedrijven ook kleinere en jongeren ondernemingen willen inzetten op diversiteit en naast hun ‘core’-collectie ook een pridecollectie op de markt willen brengen.”

 

Beeld: Mister Gay Belgium

Een gedachte over “Mister Gay Belgium en modelabel Antwerp Only met elkaar in zee

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: