Spaanse twink imponeert televisiekijkers met twerk-talent

Toni King heeft een opgemerkt optreden gedaan tijdens Got Talent España, de Spaanse tegenhanger van Belgium’s Got Talent. De jonge kerel kwam de jury en de televisiekijkers imponeren met zijn twerk-danspassen.

Twerken is de sensuele dansstijl, vaak met bilwrijven en vooroverbuigen, die de genderfluïde zangeres Miley Cyrus wereldberoemd heeft gemaakt.

Puissance in de billen

Toni King gebruikte voor zijn performance het lied Puissance van rapper MHD en liet daarbij vooral de kracht van z’n bilspieren zien. Sommigen in het publiek waren verbaasd of konden hun lachspieren niet bedwingen. Toch leverde het optreden Toni King een staande ovatie op.

De performance vond dit voorjaar plaats, maar begint nu op YouTube serieus verspreid te raken door een recent gedeelde video.

 

Foto: Pixabay

%d bloggers liken dit: