Mister Gay Belgium Bart Hesters lanceert tijdens Antwerp Pride ‘House + Love = Home’-campagne

Mister Gay Belgium 2018 Bart Hesters lanceert tijdens Antwerp Pride de zichtbaarheidscampagne ‘House + Love = Home‘.

Stad Antwerpen zette de laatste maanden al enorm in op de zichtbaarheid van de LGBT- en regenbooggemeenschap.

Omdat overal en op elk moment jezelf thuis voelen zeer belangrijk is lanceert Hesters dit weekend een zichtbaarheidscampagne om nogmaals aan te kaarten dat iedereen 100% zichzelf moet kunnen zijn, en niet enkel tijdens de prideperiode.

Dit doet hij door de komende dagen met polsbandjes met daarop de slogan ‘House + Love = Home’ naar de bezoekers van de pride te trekken om de boodschap van verdraagzaamheid en tolerantie nog meer in de kijker te zetten.

“De recente voorvallen in de wereld, maar ook eigen land, waaronder het incident in Gent, tonen aan dat er nog steeds veel werk is aan de winkel”, stelt Bart Hesters.

“Zondag zal Mister Gay Belgium dan ook een stand bemannen in de Pride Village waar Bart de polsbandjes zal overhandigen aan de aanwezige bezoekers en graag persoonlijk zal toelichten waarom een warme thuis en jezelf aanvaard voelen enorm belangrijk zijn.”

De campagne is volgens Hesters nog maar de start van een groter geheel waar hij de komende maanden mee naar buiten wilt treden.

'House + Love = Home'-bandjes (Mister Gay Belgium)
‘House + Love = Home’-bandjes (Mister Gay Belgium)

Foto boven: Dries Verstreepen voor Mister Gay Belgium
Foto bandjes: Mister Gay Belgium

%d bloggers liken dit: