Antwerp Pride 2019 van 8 tot 11 augustus

Presentator Dimitri Vantomme sloot het Antwerp Pride Closing Festival 2018 af met een verzoek om editie 2019 in onze agenda’s te noteren: van 8 tot 11 augustus. De organisatie telde 130.000 bezoekers aan de vier dagen Antwerp Pride, en is daar erg tevreden mee.

Antwerp Pride combineert steevast feestjes, de parade op zaterdag, het slotconcert op zondag en een maatschappelijke activiteit op vrijdag. Het Antwerp Queer Arts Festival zorgt voor kunst, cultuur en filosofie over seksuele identiteit en genderexpressie.

“Wij kunnen uiteraard alleen maar zeer tevreden zijn met deze editie,” aldus Antwerp Pride-voorzitter Bart Abeel. “De sfeer in de stad was geweldig, ook het weer was optimaal en we groeien nog elk jaar. Het blijft mooi om te zien hoe de inwoners van Antwerpen onze gemeenschap steunen en omarmen. We zijn dan ook dankbaar dat we leven in een stad waar we mogen zijn wie we zijn.”

 

Beeld: Dennis De Roover

Een gedachte over “Antwerp Pride 2019 van 8 tot 11 augustus

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: