Zoektocht naar Mister Gay Belgium 2019 gestart

Als gewoonlijk start Mister Gay Belgium in augustus kandidaten voor de verkiezing van het volgende jaar. Want vanaf eind januari 2019 zullen er weer 12 finalisten strijden voor de titel van Mister Gay Belgium.

Net zoals de voorbije zes jaar gaat de organisatie op zoek naar de perfecte verpersoonlijking van een mondige en stijlvolle Mister, die ons land internationaal kan vertegenwoordigen op de Mister Gay World-verkiezingen.

Organisator Bram Bierkens gelooft dat de Mister Gay Belgium verkiezing, door net iets anders te zijn, een belangrijk en verantwoord verschil kunnen maken voor en binnen een wereld waar er op vlak van LGBT-rechten nog veel werk aan de winkel is.

Daarnaast is de verkiezing voor elke deelnemer een leerrijke ervaring die er positief en integer op is gericht een woordvoerder, ambassadeur van en voor de holebi en transgendergemeenschap te vinden, en waarbij zij tijdens hun campagneperiode professioneel zullen worden begeleid door diverse coaches.

Wie de huidige mister, Bart Hesters, zal opvolgen daarop moeten we nog even wachten, maar jezelf kandidaat stellen dat kan dus al wel!

Interesse? Surf naar de website van www.mrgaybelgium.be of stuur je gegevens naar info@mrgaybelgium.be.

 

Beeld: Mister Gay Belgium
Bron: Mister Gay Belgium

%d bloggers liken dit: