Gay cruisingplek Club Random in Antwerpen definitief gesloten?

Is de Antwerpse gay cruisingplek Club Random in de Geulincxstraat definitief gesloten? Op Facebook, hét communicatiekanaal voor horeca- en andere handelszaken, blijft het oorverdovend stil. Aan de deur hangt een wit blad met de boodschap “Uitzonderlijk gesloten wegens technische panne! Onze excuses!”.

Die boodschap hangt al minstens sinds 19 augustus uit, blijkt uit berichten van klanten op Facebook. Club Random zelf communiceert niet. De laatste aankondiging dateert van het prideweekend, op 9 augustus.

“Normale toestand”

Het Kruispuntbank Ondernemingen (KBO) meldt niets abnormaals. “Normale toestand”, staat er bij de bedrijfsinformatie over de bvba Bonitos, de venootschap achter Club Random.

Maar op Facebook is een ex-werknemer pessimistisch. “Ik vrees dat het voorgoed dicht is”, schrijft Wannes. Hij zou wel gecommuniceerd hebben, “maar het ligt niet meer in mijn handen.”

Hygiëne

In mei kreeg de zaak al tegenslag toen er bij een inspectie werd vastgesteld dat de zaak flink gereinigd moest worden. Random bleef toen enige tijd dicht.

Wordt vervolgd?

Club Random (Timothy Junes)
Club Random (Timothy Junes)

 

Beeld: Timothy Junes

2 gedachten over “Gay cruisingplek Club Random in Antwerpen definitief gesloten?

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: