“Bitch, please”: Wel Jong Niet Hetero nodigt Theo Francken uit op zomerkamp

Bitch Please, Sashay Away‘, memet Wel Jong Niet Hetero (WJNH). En het is niet persoonlijk. De LGBT-jongerenkoepel reageert zo op de uithaal van Theo Francken (N-VA) naar mannen die ook graag eerder typische vrouwelijke dingen doen.

“Eén van de grootste rolmodellen in onze community is RuPaul“, schrijft WJNH op sociale media. “Deze foto is genomen bij het ‘open podium’ op Camp Z, het zomerkamp van Wel Jong Niet Hetero. Elke keer bloeien de jongeren open en zijn ze blij dat ze eindelijk een plek vinden waar ze mogen spelen met wat vrouwelijk en mannelijk is.”

“Uitspraken zoals die van Theo Francken zorgen ervoor dat plekken zoals Camp Z moeten blijven bestaan. Weet dat jullie altijd allemaal welkom zijn bij ons.”

 

Beeld: Wel Jong Niet Hetero

%d bloggers liken dit: