VIDEO | Maarten Mylemans brengt monoloog ‘Like Mijn Lijf’

Na ‘Liefheb mij‘ en ‘MANNELIJK naakt‘ brengt Maarten Mylemans ‘Like Mijn Lijf‘, op 9 en 10 november in Antwerpen. Met een vrolijke noot illustreert hij de hedendaagse oppervlakkigheid aan de hand van zijn eigen stomme stoten.

“Ben ik raar of is er iets mis met hoe we affectie mogen tonen?”, vraagt Mylemans zich af in zijn one-man-show. “Van zodra je groot bent, zijn de enige volwassenen die je nog spontaan mag knuffelen jouw wederhelft, de bomma en een vreemde man in eekhoornpak in Disneyland. Waar slaat dat op?”

Lichtjes zwaar of zwaar lichtjes?

“In mijn zoektocht naar warmte en vriendschap beging ik de ene na de beschamende blunder. Confronterend en tegelijkertijd hilarisch. Ik toon vooral hoe het niet moet.”

“De show is een sneltrein van gekke humor, wetenschappelijke wonderen en openhartige anekdotes over wel zeer bedenkelijk sociaal gedrag. Ik probeer in mijn shows ook steeds een sterke emotionele kern te zoeken. Tegelijkertijd schuw ik de moeilijkere vraagstukken niet, zoals, Kunnen stoere macho’s goed knuffelen? en Moeten baby’s het nu al opgeven?”

‘Like Mijn Lijf’ is de derde theatermonoloog onder het Shimmerglee-dak en speelt op 9 en 10 november 2018 in theater LeftBANQ aan de Halewijnlaan 80 op Linkeroever.

De voorstelling is geschikt voor toeschouwers vanaf 16 jaar. Tickets kosten 15 euro.

 

Beeld: Shimmerglee

Een gedachte over “VIDEO | Maarten Mylemans brengt monoloog ‘Like Mijn Lijf’

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: