‘Grenzeloos’, toneelstuk over holebirechten hier en daar

In het kader van het Holebifilmfestival brengt Spot On muziektheater ‘Grenzeloos‘.

Het verhaal: “Didier en David plannen een vakantie met hun vrienden. Tegelijkertijd dromen de jonge Youri en Jens aan de andere kant van Europa van een onbezorgde toekomst samen. Twee ingrijpende gebeurtenissen zorgen ervoor dat hun levens elkaar kruisen in Berlijn. Terwijl de stad zich opmaakt voor de pride, moeten ze hun leven weer op de rails zien te krijgen.”

Spot On brengt deze keer een ernstig stuk dat pijnlijk actueel is. In het westen lijkt de strijd voor holebirechten gestreden, maar schijn bedriegt. “Op amper enkele uurtjes vliegen riskeren holebi’s ontvoering, foltering en erger, terwijl de overheid gewillig een oogje dichtknijpt of zelfs meewerkt. En ook bij ons blijft waakzaamheid geboden. Want het kwaad is grenzeloos…”

‘Grenzeloos’ is te zien in Leuven op 7, 8 en 9 november en in Lier op 17 november.

‘Grenzeloos’
Van: Steven Claes
Muziek: Julie Helsen
Met: Robin, Maarten, Stijn, Simon, Gert, Kevin, Johan, Herman, Anita en Liesbeth

Info en tickets.

%d bloggers liken dit: