Gigantisch aidslint voor hiv-zichtbaarheid in Gent

Hiv Ontrafelen heeft zondag in Gent met mensen gekleed in het rood een gigantisch aidslint gevormd.

Hiv Ontrafelen is een jaarlijks benefietdiner om de strijd tegen hiv te steunen. “De opbrengst van deze fundraiser gaat zoals steeds integraal naar onderzoek naar hiv-genezing. Na het succes van de vorige editie, zal ook deze jubileumeditie opnieuw doorgaan in het ICC in Gent. Gastheer is naar goede gewoonte Luk Alloo – hij loodst u opnieuw langs een grandioos, Gents getint programma vol muziek, food en fashion. De gastronomische verwennerij zal opnieuw worden aangevuld door een fantastische modeshow en toespraken van onder andere rector Rik Van De Walle en prof. dr.  Linos Vandekerckhove (oprichter van het fonds). Afsluiter van de avond is een muzikale kers op de taart.”

De benefiet vindt plaats op 8 december. Dan zal de officiële foto van het aidslint, door Lieve Blancquaert, worden geveild.

In Antwerpen wordt al jaren het Antwerp Diner georganiseerd. Het vindt deze keer plaats op 10 februari 2019 in Schelle.

 

Beeld: Wikipedia

%d bloggers liken dit: