Programma L-Festival Brussel van 22 november tot 2 december 2018

Lesbiennes* feesten graag in in de herfst. L-day – door çavaria – in Leuven vond plaats op 13 oktober, L-week – door Het Roze Huis – çavaria Antwerpen – in Antwerpen is nu bezig van 9 tot 18 november en L-Festival – door RainbowHouse Brussels – in Brussel vindt plaats van 22 november tot 2 december.

De asterisk achter lesbiennes staat voor een brede interpretatie: vrouwen die van vrouwen houden. “Lesbiennes van alle landen, biseksuelen in alle kleuren, queers met brillen, panseksuele glogetrotters, trans’ cinefielen, feestelijke feministen, verbondenen van alle genres (sic), dit L-Festival 2018 is voor u!”, klinkt het bij RainbowHouse Brussels.

Het L-Festival begint met een vernissage van de Brits-Franse fotografe Béa Uhart in het RainbowHouse Brussels zelf, aan de Kolenmarkt.

Nadien volgen workshops, culturele bijeenkomsten en feestjes. Alle info op Facebook.

 

Beeld: L-Festival

%d bloggers liken dit: