VIDEO | ‘Mixed Kebab, de musical’ van VREAK op 8, 9, 14, 15, 16, 18, 22, 23, 24, 28, 29, 30 maart 2019

In maart 2019 brengt Theater VREAK de productie ‘Mixed Kebab, de musical‘ in de Zwarte Zaal van het Fakkeltheater in Antwerpen.

Bram heet eigenlijk Ibrahim. Bram is een Turkse moslim maar woont al heel zijn leven in Antwerpen. Bram is homo, maar hij houdt dit nog steeds geheim voor zijn familie. Kevin is Belg. Kevin werkt samen met zijn moeder in een snackbar. Ze vermoedt wel dat haar zoon homoseksueel is. Wanneer Bram weer eens iets komt drinken, besluit ze de twee in de juiste richting te duwen. Naar elkaar dus. Furkan is de broer van Bram. Furkan spijbelt veel op school. Toch zoekt Furkan naar meer betekenis in zijn leven, maar zoekt hij wel op de juiste plaats? Elif is de nicht van Bram. Ze woont in Turkije. Ze verlangt naar een leven in het Westen. Haar geplande huwelijk met Bram zou haar ticket naar haar vrijheid kunnen betekenen. Wanneer Bram en Kevin hun ware gevoelens voor elkaar uiten, verandert dit het leven van alle mensen rondom hen.

‘Mixed Kebab, de musical’ is een adaptatie van ‘Mixed Kebab’, de film van Guy Lee Thys uit 2012. Tijdens Antwerp Pride 2018 gaf VREAK al een voorsmaakje. Er zullen naar aanleiding van de musical ook debatmomenten komen.

 

‘Mixed Kebab, de musical’
Naar de film van Guy Lee Thys.
Boek en regie: Nico Plinke.
Muziek en zangcoach: Amanda Kovac.
Met: Dirk Belloy, Wietse Belloy, Tania Cnaepkens, Souliman de Croock, Didier De Geest, Karl Ferlin, Loïs Heirman, Joris Kemel, Joris Kun, Julie Rochtus, Nayat Sari, Amber Staal, Oriana Szwarc, Pieter Van Bavel en Veerle Van Ransbeeck.

Info en tickets.

 

Beeld: VREAK

3 gedachten over “VIDEO | ‘Mixed Kebab, de musical’ van VREAK op 8, 9, 14, 15, 16, 18, 22, 23, 24, 28, 29, 30 maart 2019

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: