Kristof Goffin en Yemi Oduwale homokoppel in nieuwe reeks ‘Dertigers’ op Eén

Vanaf 7 januari is op Eén, op VRT NU en op YouTubeDertigers‘ te zien, een reeks over zes dertigers in Antwerpen. Daarin spelen Kristof Goffin en Yemi Oduwale een homokoppel

De premisse van de reeks? Pieter, Nora, Tinne, Bart, Alex en Saartje zijn al bevriend sinds hun studententijd in Antwerpen. De zes worstelen met de uitdagingen van hun generatie, het evenwicht tussen werk en gezin en… de geheimen van een onverwerkt trauma dat hen onlosmakelijk met elkaar verbindt, maar hen ook uit elkaar dreigt te drijven. 

Ook single

De zes dertigers vormen een dwarsdoorsnede van hun generatie. Ze zijn single, getrouwd of gescheiden, met of zonder kinderen, in een klassiek of nieuw samengesteld gezin. Ze zijn hetero of homo en hebben een druk sociaal en/of familiaal leven.

Het zijn onafscheidelijke vrienden sinds hun studententijd, toen ze samen op kot zaten. Dat is ondertussen al 15 jaar geleden.

Kristof Goffin geeft gestalte aan de 35-jarige verpleger Alex Hudders die samenwoont met Elias Seffa (Yemi Oduwale). Alex is de stuwende kracht achter de vriendengroep. Voor hen laat hij alles vallen. Soms op een overdreven manier volgens zijn partner. Hij vindt dat Alex hem niet altijd op de eerste plaats zet.

À la Netflix

De 24 afleveringen zijn Netflix-gewijs meteen integraal beschikbaar op VRT NU en op het Youtube-kanaal van Eén. 

‘Dertigers’ is namelijk ideaal om te volgen op andere platformen dan televisie, dankzij de korte afleveringen van 25 minuten, de herkenbare dialogen en jonge verhaallijnen, de pittige muziekscore en de creatieve integratie van de sociale-mediaberichten die de personages met elkaar delen.

Beeld: Eén
Bron:
GayLive.be, Eén

2 gedachten over “Kristof Goffin en Yemi Oduwale homokoppel in nieuwe reeks ‘Dertigers’ op Eén

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: