Lady Gaga geeft aftrap van Las Vegas-show ‘Enigma’

Geen rust voor Lady Gaga in 2019! In de vooravond van het nieuwe jaar is ze in aanwezigheid van tal van bekendheden aan haar Las Vegas-show ‘Enigma‘ begonnen.

Op 28 december 2018 lanceerde Lady Gaga de show in Sin City. De show is vernoemd naar het nieuwe alter ego van de zangeres: een avatarfiguurtje met buitenaardse trekjes dat ‘Enigma’ heet.

Enigma omvat 74 shows in het Park Theater, Park MGM in Las Vegas. Daarin zingt Lady Gaga ook haar bekende hits ‘Just Dance’, ‘Poker Face’, ‘LoveGame’, ‘Telephone’, ‘Paparazzi’, ‘The Edge of Glory’, ‘Alejandro’, ‘Bad Romance’ en ‘Born This Way’.

Tickets

Fans met reisplannen naar Las Vegas kunnen online tickets bestellen. De goedkoopste tickets kosten ongeveer 460 dollar (zo’n 402 euro), best prijzig. Maar ja, het contract voor de shows zou Lady Gaga volgens de geruchten 100 miljoen dollar opgeleverd hebben en dat geld moet terugverdiend worden. Enigma belooft bovendien een show met een hoge spektakelwaarde te worden.

Foto: Wikimedia – Lee Chu

%d bloggers liken dit: