Trinxx met Raf Van Puybroeck, Bert Van Compernolle en Maxime Jottay naar ‘Holland’s Got Talent’

Trinxx gaat in en andere samenstelling naar ‘Holland’s Got Talent, namelijk met Mister Gay Belgium 2016 Raf Van Puybroeck (24) uit Antwerpen, Bert Van Compernolle (23) uit Sint-Niklaas en Maxime Jottay (18) uit Antwerpen. 

Jef De Prins (22) en Yannick Van Damme (20) blijven evenwel bij de ‘men on heels‘-dansgroep. “De Trinxx-familie is groter geworden”, vertelt manager Bram Bierkens. “Ze zijn met vijf maar treden op met drie.” 

“Ze zijn allemaal vrienden die samen het avontuur uitbreiden naar andere landen. Hun boodschap ‘dare to be different‘ kan nooit ver genoeg verspreid worden.”

Net uit de kast

“Maxime deed pas recent zijn coming-out, twee maanden voor hij aan Trinxx begon”, vertelt Bierkens. Hij is Europees en wereldkampioen hiphop. Maar wou met dit project laten zien dat hij perfect gelukkig is na zijn coming-out en dat je best gewoon jezelf mag en kan zijn.”

‘Holland’s Got Talent’ is op 5 januari begonnen op RTL 4. Trinxx is voor het eerst op 19 januari in de uitzending te zien.

Beeld: Trinxx

2 gedachten over “Trinxx met Raf Van Puybroeck, Bert Van Compernolle en Maxime Jottay naar ‘Holland’s Got Talent’

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: