Songfestival.be organiseert eerste quiz over Eurovisiesongfestival in Het Roze Huis op woensdag 1 mei

Songfestival.be, gespecialiseerd in nieuws over het Eurovisiesongfestival, organiseert op woensdag voor het eerst een quiz. Afspraak in Het Roze Huis in Antwerpen

“Enkele dagen voor het repetitiegeweld in Tel Aviv losbarst, wil de redactie van Songfestival.be eindelijk eens de tijd nemen om kennis te maken met enkele van onze trouwe volgers op de site en sociale media. We besloten er een gezellige quiznamiddag van te maken in Antwerpen toegankelijk voor het grote publiek.”

Niet te moeilijk

De organisatie wil zowel die-hardfans als meer casual volgers plezieren. “De vragen zullen daarom niet té moeilijk zijn. De winnaars gaan naar huis met mooie Songfestivalprijzen.”

De Stem van Songfestival.be 

“Bovendien combineren we de quiz met een live finale van De Stem van Songfestival.be, onze jaarlijkse zoektocht naar hét lied voor het komende Songfestival. En moest het zien van woensdag je afschrikken: 1 mei is een wettelijke feestdag waarop de meeste mensen vrij hebben.”

Praktisch

  • Wanneer? Woensdag 1 mei 2019. De deuren open gaan open om 14.30 uur, de eerste vraag wordt gesteld om 15.00 uur. Op tijd komen is dus de boodschap! Om 19.00 uur is de quiz afgelopen.
  • Waar? Het Roze Huis – çavaria Antwerpen, Draakplaats 1, 2018 Antwerpen.
  • Kostprijs? Vijf euro per persoon. Ploegen mogen maximaal uit vier mensen bestaan. Je mag je ook individueel inschrijven. In dat geval plaatsen we je op 1 mei bij een andere ploeg.
  • Wil je alleen meedoen of met een groepje? Stel een team samen van maximaal vier mensen en bedenk alvast een leuke teamnaam!
  • Mail naar info@songfestival.be en geef meer informatie: voor hoeveel mensen schrijf je je in?
  • Wij beantwoorden je mail met ons rekeningnummer. Je inschrijving is pas officieel als het correcte bedrag op onze rekening verschenen is. Daarvan houden we je op de hoogte.
  • Zet je op aanwezig op dit Facebook-evenement.
  • Wacht af tot 1 mei en schaaf je songfestivalkennis alvast bij!

Beeld: Eurovision Song Contest

Een gedachte over “Songfestival.be organiseert eerste quiz over Eurovisiesongfestival in Het Roze Huis op woensdag 1 mei

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: