Dochter van Nathalie Delporte getuigt over twee mamma’s hebben

Nathalie Delporte interviewt in de tweede aflevering van de podcast ‘Boeie!‘ haar eigen vrouw, Ilse De Gendt. Ze hebben het over hun dochter Aimée, die tien jaar is geworden.

Het idee voor Boeie! ontstond bij het besef dat onze dochters dit jaar en volgend jaar 10 worden. En vandaag, op 5 februari, is het een feit: de oudste is 10! Aimée heeft maanden naar deze dag uitgekeken en telde de laatste maand de nachten af. Vandaag wordt ze eindelijk wakker als tiener. Ze verwacht er veel van. Wàt precies, dat weet ze eigenlijk niet zo goed. Maar die 10 is voor haar wel iets magisch. Zoals veel in het leven van dit bijzonder gelukkige kind. Een kind dat dansend door het leven gaat, omringd door haar vrienden, haar zus en haar kat. En haar moeders, want ze heeft er twee. Maar daar zit ze niet mee. Gelukkige verjaardag Aimée!

Beluister de podcast hier.

Beeld: Pexels, Pixabay

%d bloggers liken dit: