VIDEO | Mister Gay Belgium Bart Hesters en Armonea lanceren meertalige campagne ‘Nu out. Straks ook Ou[d/t]’

Nu out. Straks ook Ou[d/t]‘. Dat is de bewustmakingscampagne van Mister Gay Belgium 2018 Bart Hesters en Armonea, een bedrijf dat woonzorgcentra runt in België en in het buitenland.  Ze stelden de campagne voor bij de presentatie van de nieuwe lichting finalisten.

Hesters werkt voor Amonea. Zijn werkgever maakte een videocampagne in drie talen: Nederlands, Frans en Engels. De boodschap is: nu uit de kast, straks in het woonzorgscentrum (‘rusthuis’) ook uit de kast. Veel senioren durven hun coming-out niet doen bij andere wzc-bewoners. 

Hesters is intussen 33. 

Beeld: Dries Verstreepen voor Mister Gay Belgium

Een gedachte over “VIDEO | Mister Gay Belgium Bart Hesters en Armonea lanceren meertalige campagne ‘Nu out. Straks ook Ou[d/t]’

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: