Spanje boven op X-Awards 2019 en Lifetime Achievement voor Ian Allan

Met Manuel Carranco als beste deejay, Maspalomas Fetish Week als beste evenement en Bunker op Gran Canaria als beste bar was Spanje aan het feest bij de X-Awards 2019. Deze belonen gay fetish-initiatieven. 

Ian Allan (83, foto) uit Manchester in het Verenigd Koninkrijk kreeg een lifetime achievement-award voor zijn jarenlange inzet. Mister Leather Europe 2016 Joe King is Man van het Jaar. 

Evidence Fétiche in Nice in Frankrijk werd de beste vereniging bevonden. Regulation uit het VK de beste retailer. Cutler X uit Los Angeles in de Verenigde Staten werd bekroond als porno-acteur. 

MachoBB.com, een gay datingsite voor barebackers werd bekroond als beste medium. ‘Destroying Logan Moore‘ werd bekroond als beste gay fetisjfilm. Het Britse Hardon werd bekroond als beste partyconcept. 

Tenslotte werd een nieuwe award uitgereikt door Mr. B: die van de beste vrijwilliger. Die ging dit jaar naar de vrijwilligers van Leather & Fetish Pride Belgium.

Sperperiode

Wie genomineerd is, kan bij de X-Awards nadien vijf jaar lang niet genomineerd worden. Zodat niet telkens dezelfde mensen winnen. 

Beeld: Dennis De Roover

%d bloggers liken dit: