VREAK organiseert debat rond ’twee culturen, één relatie’ en musical ‘Mixed Kebab’

Theater VREAK organiseert op dinsdag 26 maart de debatavond ‘Twee culturen, één relatie in het kader van ‘Mixed Kebab, de musical‘.

“We kennen allemaal wel het spreekwoord ’twee geloven op één kussen, daar slaapt de duivel tussen’. Maar geldt dat spreekwoord nog wel? De verzuiling is grotendeels voorbij en er zijn tal van voorbeelden waar dit geen enkele rol speelt”; luidt de uitnodiging. 

VREAK organiseert een debatavond over wat het betekent om een relatie te hebben met iemand uit een andere cultuur of met een andere (religieuze) achtergrond. Hoe gaan familie en vrienden hier mee om? Zijn er succes-factoren te benoemen? En is er verschil voor mensen met eenzelfde geslacht of een gemengd geslacht?

Deze debat-avond wordt georganiseerd door Theater VREAK in samenwerking met Het Roze Huis – çavaria Antwerpen en Het Huis van de Mens. Afspraak in de Zwarte Zaal van het Fakkeltheater in Antwerpen. Tickets zijn gratis. 

Beeld: Theater VREAK

%d bloggers liken dit: