Opnieuw homofobe flyers verspreid in Nederland

De christelijke protestorganisatie Gezin in Gevaar heeft eerder deze week weer flyers verspreid met als doel de “indoctrinatie van de lhbt-beweging te stoppen en het gezin, dat bestaat uit vader, moeder en kinderen te beschermen”. 

De organisatie deelde op diverse plekken in Nijmegen, onder meer op de Radboud Universiteit, folders uit. De flyers werden ook gebust. 

Kinderen

Op de flyer staat geschreven “Heeft dit LHBT-rupsje ooit genoeg? Nu met als nieuw doelwit: onze kinderen”.

Gezin in Gevaar zet zich naar eigen zeggen in voor de bescherming van het traditionele gezin. “Wij verzetten ons tegen de losgeslagen seksualisering en schadelijke gender-ideologie en verdedigen de christelijke beschaving vanuit de principes van traditie, familie en privé-eigendom”.  

Campagneleider Hugo Bos zegt in de krant De Gelderlander dat zodra een taboe doorbroken is het volgende aan de beurt is. “Eerst het homohuwelijk, maar dat is nog niet genoeg. Vervolgens wil de lhbt-beweging ook adoptie voor ouders van hetzelfde geslacht mogelijk maken, en transgenderisme voor kinderen van 16.”

De Radboud Universiteit reageerde door een regenboogvlag uit te hangen. 

Niet de eerste keer

Gezin in Gevaar heeft in het recente verleden al vaker actie gevoerd tegen de holebi’s en transgenders in Nederland

De opvallendste actie was de flyer die abonnees van het Reformatorisch Dagblad een jaar geleden in de bus kregen. Op de flyer was de poster van zoenende mannen van modeketen Suitsupply te zien, vergezeld van de tekst: “Suitsupply, stop met onsmakelijke reclames!”.

Beeld: Wikipedia
Bron: GaySite.nl 

%d bloggers liken dit: