Hessenhuis Café verandert van eigenaar maar blijft homobar

Lode Robbrecht heeft het Hessenhuis Café in Antwerpen verkocht aan Geert Van Praet. Het café blijft een holebibar.

“Met wat moeite inderdaad ondervind ik dat de tijd gekomen is voor mij na 42 jaar gewerkt te hebben om een stap terug te zetten en een volgende levensfase te beginnen, die van gepensioneerde”, vertelt Robbrecht aan Sven Boutsen van Touristicogay.be en Touristicogay.blog

Robbrecht zocht een overnemer die op dezelfde golflengte zat en en zit. Die vond hij in Geert Van Praet. “Ik wens hem met een warm hart veel succes toe.”

Zestien jaar

“Zestien jaar geleden ben ik als bleuke zaakvoerder zonder voorkennis in horeca het Hessenhuis binnengerold. Ik leerde de knepen van het vak zelf moeten leren.”

Voor Robbrecht waren de laatste jaren misschien wel de leukste. “Omdat ik met mensen samenwerk die zelf gekozen heb en waar ik me goed mee voel.”

Dank

De ex-uitbater is dankbaar. “Ik wens jullie dan ook állen te danken aan de leuke samenwerking en voor de mooie herinneringen. Ik geef dan ook met een gerust hart mijn Hessenhuisteam over aan mij opvolger. Binnen korte tijd komt er nog in samenspraak met Geert een afscheids- / verwelkomingsfeestje.”

Concessie

De concessie van het Hessenhuis werd onlangs nog voor negen jaar verlengd

Beeld: Timothy Junes
Bron Touristicogay.blog

Een gedachte over “Hessenhuis Café verandert van eigenaar maar blijft homobar

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: