Çavaria, RainbowHouse Brussels en Het Roze Huis betogen tegen racisme op 24 maart in Brussel

Çavaria en RainbowHouse Brussels zijn een van de vele middenveldorganisaties die op zondag 24 maart in Brussel betogen tegen racisme. Ook Het Roze Huis – çavaria Antwerpen stuurt alvast een delegatie.

“Middenveldorganisaties, bewegingen en burgers verenigen zich naar aanleiding van 21 maart, de Internationale Dag tegen Racisme en Discriminatie. Tijdens een nationale manifestatie op 24 maart 2018 in Brussel staan we op tegen haat en agressie, tegen discriminatie, racisme en ongelijkheid”, aldus de organisatie van de manifestatie. 

Het eisenplatform focust vooral op discriminatie op grond van afkomst en godsdienst. Discriminatie van allochtonen. De zes eisen zwijgen over seksuele oriëntatie of genderidentiteit. 

Beeld: Chris Slupski, Unsplash

%d bloggers liken dit: