Kinepolis struikelt over Date Night voor hetero’s

Bioscoopgroep Kinepolis organiseert in samenwerking met DareToDate een Date Night. Enkel voor hetero’s.

He was Twitter-gebruiker Bjorn De Roover die de tekst opmerkte. “Ben je hetero en tussen de 25 en 35 jaar? Schrijf je dan in via onderstaande link”, stond er.

Stond er, want Kinepolis heeft de tekst aangepast. “Ter info: Deze eerste editie is georganiseerd rond hetero’s, maar bij succes zullen we ongetwijfeld ook Date Nights organiseren voor de LGBTQ+ community. We organiseren deze Date Nights in samenwerking met DareToDate. Zij hebben reeds Date Nights voor de LGBTQ+ community in hun aanbod. Op hun website vind je meer info”, staat er nu.

Kinepolis beantwoordde ook snel dat er mogelijk een LGBTQ+editie komt.

Biseksueel?

Maar ook dan is de de tekst misschien aanstootgevend. “Hey @Kinepolis, biseksuele mannen hebben ook interesse in daten met vrouwen, en biseksuele vrouwen in daten met mannen. Waarom zijn die niet welkom en moeten ze apart?”, vraagt Twitteraar Amedee zich af. 

Bovendien: waarom tot 35 jaar?

Beeld: Kilyan Sockalingum, Unsplash

%d bloggers liken dit: