Fourat Ben Chikha (Groen): “Laat betogers tegen racisme ook massaal aanwezig zijn op Belgian Pride”

“Laten we massaal aanwezig zijn op de manifestatie tegen racisme zondag”, roept Roze Groen-kandidaat Fourat Ben Chikha op. “En laat de deelnemers aan de betoging tegen racisme ook massaal aanwezig zijn op de Belgian Pride.”

Bij de voorstelling van de campagne van de Roze Groenen, de LGBT-werking van Groen, nam Ben Chikha het leuk psychisch welzijn voor zijn rekening. Hij staat op de lijst voor het Vlaams Parlement in Oost-Vlaanderen. Maar hij sloot af met een pleidooi voor meer instersectionaliteit.

Gezamenlijke strijd

“Holebi’s, transgenders en personen met een interseks conditie staan op een kruispunt. Ze kunnen ook een beperking hebben, in armoede leven of een andere etnische achtergrond hebben”, verklaart de gemeenteraadslid in Gent

“Anno 2019 is het onaanvaardbaar dat mensen gediscrimineerd worden. Dit zijn verschillende strijden, maar we moeten solidair zijn. Laten we massaal aanwezig zijn op de manifestatie tegen racisme zondag. En laat de deelnemers aan de betoging tegen racisme ook massaal aanwezig zijn op de Belgian Pride.”

Beeld: Timothy Junes

2 gedachten over “Fourat Ben Chikha (Groen): “Laat betogers tegen racisme ook massaal aanwezig zijn op Belgian Pride”

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: